ze zijn er altijd (een ouwetje)

Ze zijn er altijd!

Vanavond was er een panelbijeenkomst in het Tweesteden ziekenhuis in Tilburg. Het ging over het life gaan op 31 maart van “ mijnETZ”. Dat is een digitaal patiënten dossier waar je van alles in kan regelen en waar je informatie vandaan kan  halen. Zoals vele weten ben ik slechthorend en hou ik me al 61 jaar staande in een wereld van goedhorende. Gelukkig heb ik goede hoortoestellen… bij binnenkomst zag ik dat er ringleiding aanwezig was…maar niemand wist hoe men die aan kon zetten…maar ze deden een poging om de vragen te herhalen en te beantwoorden…een goede poging, zeker wel, maar het was soms wat lastig…voor beide partijen .

Waar je ook komt, er zijn altijd mensen die de show stelen en vragen blijven stellen die soms erg ver gaan. Je hebt namelijk een” EPD”,  dat is een electronisch patiëntendossier die beheert worden door artsen, poli en afdelingen etc. Een voortvloeisel daarvan is “ MijnETZ”. Dat laatste is voor de patiënten, de gebruikers. Het ging vandaag over “ mijnETZ” en niet over het EPD

Maar vanavond was er een meneer die alles op één hoop gooide en vond dat hij overtuigd moet worden om het te gaan gebruiken. Sommige vragen van hem waren zeker zinnig maar vele waren er om te vragen. Het irritatie niveau in de zaal ging dan ook omhoog. Nu ben  ik een observator en gezichten spreken  boekdelen.  Ik had er wel plezier om…want deze man had niet door dat ¾ van de aanwezige zich aan hem irriteerde. Narcisme?

Afijn, het noopte mij om de hardwerkende medewerkers succes te wensen met de laatste zware loodjes van implantaties en de eerste maand van life gaan. Ik ga er zeker mee werken…heerlijk digitaal zaken regelen…maar dan moeten ze niet te vaak zeggen…als er wat is… “ even bellen”

Succes medewerkers en patiënten van het ETZ met het life gaan én het er mee werken! img_0301Ik heb er zin in!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: