Mijn personeel ( ouwetje)

Sinds kort heb ik nieuwe personeel. Ik ben er heel tevreden over. Mijn eten wordt op tijd bereid, niet alles even lekker maar het is veel en het is goed bedoeld. Mijn bed wordt gespreid, mijn haren worden gekamd … kortom mijn personeel mag er zijn. Soms komt er extra personeel en ben ik helemaal happy. Nee ik heb het prima naar mijn zin. Ik heb de ruimte in huis… ik heb een heerlijk bed wat door het personeel netjes wordt verschoont. Vanmiddag kwam de zon de kamer in en ik was even doodmoe. Ik heb me laten gaan, heerlijk achter het raam in de zon…heerlijk geslapen.

Lekker languit de zon op mijn huid. Genoten heb ik er van. Als ik erover nadenk heb ik het wel goed zo.

Gelukkig komt het mooie weer er aan en ik verheug me om lekker naar buiten te gaan, wie niet zou ik zeggen. Wat is het toch heerlijk om mijn personeel voor mij te zien gaan…. Heerlijk om in mijn huis duidelijk de baas te zijn…pff wat een inspanning dat schrijven. Ik ga maar eens spelen met het vele speelgoed wat ik heb, dank allemaal voor het lezen.

Groet van Manu de poes

Maart 2018! Zalig!!!

Heerlijk bed in een heerlijke zon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: