tietenplettteraar(uit de oude doos)

Borstonderzoek

Als je boven de 50 bent mag je elke tweede jaar naar de tietenpletteraar. Ik kan er geen eleganter woord voor vinden. Je borsten worden letterlijk geplet om een foto te maken. De mensen die er werken moeten gokken hoe ver de pletteraar op de borst drukt. Ik heb net gelezen dat het wel 20 kilo kan zijn. Ik vind het echt een walgelijk onderzoek. 

Ik ga wel, want om nu óók borstkanker te krijgen is nou niet mijn wens,

Nu hangt er in “ de bus” ook een brief over ontwikkelingen die er zijn om dit onderzoek wat vrouwvriendelijker te laten zijn.  Er zijn al methodes met nano informatie, er is een onderzoek om met paddels te werken wat pijnloos zou zijn. Maar eindigt de brief, er gaan nog heel wat jaren over eer we dit in gebruik wordt genomen.

 Ik denk dat het mannen zijn die er over beslissen, vrouwen die dit onderzoek kennen zouden er vaart achter zetten… zou het helpen om mannen te verplichten met hun penis onder de tietenpletteraar te gaan? Denk dat al het geld moeite en onderzoek in een super versnelling zou komen. 🤭

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: