Junk

Bekentenis
Ik beken…waar ik heel mijn leven voor gewaarschuwd heb is wat ik nu gebruik…met veel genoegen, ik kijk er naar uit, elke 4 uur weer…
Toen ik nog met jongeren werkte kon ik ze niet genoeg waarschuwen, begin er niet aan…het levert je op het einde niks op en een andere wordt rijk van je.

Maar gisterenmorgen zo rond de klok van elf keek ik ze recht in de ogen aan…mijn dealers…ze lachte vriendelijk naar mij en ik hing bijna aan hun lippen… ik gaf ze het briefje waarop wat en de hoeveelheden geschreven stond. Ik heb al heel mijn leven een soort verplicht abonnement op onder andere deze dealers..dus krijg het “gratis” mee…. Jeetje nooit geweten dat ik zo blij zou zijn van deze harddrug.

Ik beken, ik ben een junk en gebruik met veel plezier morfine die mooi door vier uren heen helpt en mij elke vier uur herinnerd dat ik weer mag…ik ben een junk. Nooit gedacht dat ik dat ooit zou zeggen…ik kijk ineens met hele andere ogen naar de apothekersassistentes… ze zijn mijn dealers en de zorgverzekering is de provider….in welke wereld ben ik nu toch terecht gekomen…in ieder geval één met een stuk minder pijn en veel slaapaanvallen….heel relaxed allemaal…ik rij maar even geen auto…als junk zijnde!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: