Bijen (nieuw!)

Ik heb mijn tuintje vol staan met bloemen en planten die de bijen fijn vinden. Dat moet ook wel want de bijen zijn met uitsterven bedreigt. Zelfs kinderen weten dat en planten bloemetjes voor de bijen… ik ook. ALs de bijen doodgaan en uitsterven dan volgen wij ook.. buiten honing maken doen ze zoveel goeds. op hun lichaam en vleugeltjes zorgen zij er voor dat de meel van de meeldraden overal komen en andere planten bevrucht worden. Heel belangrijk dus…
nu zit ik al zeker een hele ochtend met mijn fototoestel klaar om ze te fotograferen, het zijn er wel 50 die nu in de tuin zijn…maar het lukt me niet. dus beste lezer dan moet je me dus echt op mijn woorden geloven.

Ik zal eerlijk zijn, ik heb zeker bloemen bewust geplaatst voor de bijen, maar ikzelf ben dol op bloemen…en eigenlijk vind ik dat ondanks de kleuren, en mooie bloemen voor de bijen, er nog wel meer bij kan…en mijn tuintje staat al bomvol (zo zie je ook niet wat onkruid is..tip)Overigens zijn er meerdere bloemen aanwezig door de verkiezingen…er werden wat cadeautjes uitgedeeld, groenrinks gaf bijen bollen (zaadjes) en de PvdA klaprozen…en dt maak het er wel gezellig op.

Heb jij iets gedaan in je tuin voor de bijen en jezelf ook een plezier gedaan?

Margriet
19 juli 2018

2018-07-07 17.38.12 kopie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: