Uit de oude doos, de rugzak! 😂

Rugzak

Iedereen wordt wel eens gewaarschuwd dat een rugzak niet altijd handig is. Tenminste, heel handig om spullen in te doen. Meer dan handig zelfs. Alhoewel een rugzak met heel veel spullen ook weer heel onhandig is. Wat ook handig is dat je een rugzak op je rug hangt en je handen vrij zijn voor andere dingen. Je kan hem ook nonchalant over één schouder hangen. Dus een rugzak kan heel handig zijn. Maar als je op vakantie gaat of een stedentrip gaat dan is een rugzak heel handig om veel spulletjes mee te nemen maar ook heel handig voor mensen om ongemerkt er wat uit te halen. Daarom zie je vaak toeristen met een rugzak op hun buik. Dan wordt de rugzak dus een buikzak.

Nu heb ik ook een rugzak. Meestal sjouw ik dat ding aan een hand mee, of zet ik hem bijvoorbeeld naast me neer. Soms draag ik hem op mijn rug, zoals vandaag bij de EMTE… Ik zit er ook min of meer aan vast aan mijn rugzak. Uit mijn rugzak komt een slangetje en dat gaat na een tijdje mijn neus in en via mijn maag mijn dunne darm in. In de rugzak zit dus de voeding en een pomp! Meer zit er niet in…

Wat zal dat meisje dat achter mij bij de kassa toch gebaald hebben toen ze na zoveel moeite van stiekem de rits open had gemaakt en erachter kwam dat er dus DAT in de rugzak zat…😂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: