van kauwgum naar hufter of omgedraaid?

Van Kauwgum naar hufters?
Het gaat weer een stuk beter met me, buiten de vreselijke vermoeidheid voel ik me elke dag beter. In huis dabbert de “nieuwe kat ”Manu heerlijk rond…Langzaamaan ontwikkel ik wat méér activiteit op weg naar herstel.
Afgelopen week moest ik naar de KNO arts in JBZ den Bosch .Ze willen graag niet alleen het ziekenhuis rookvrij maar ook op hun terrein… dus waar de rokers naar toe moeten? Misschien in je auto gaan zitten roken? Je zou maar opgenomen zijn, zwaar verslaafd aan het roken…dan moet je je auto gewoon op het parkeerterrein zetten om te roken…dan na 2 weken opname afrekenen bij de parkeerbetaalpaal…schrik je je rot, stop je met roken…of niet…

Wat me daar altijd opvalt is de enorme hoeveelheid kauwgom op de grond.. zelfs binnen op de droogloop mat… Ik zie het ook altijd bij de Action in Waalwijk…maar dat terzijde. Ik vind dat zo smerig, maar nu hebben we allemaal geleerd dat we kauwgom niet mogen inslikken….want dan groeit er een kauwgumballenboom in je buik…dat blijkt dus weer onzin maar we spugen massaal de kauwgum uit. ( ik niet, ik eet geen kauwgum ☺) als je weet dat kauwgum in de natuur zo’n 20-25 jaar nodig heeft om te verteren…dan is dit wel een groot probleem! Bij het ziekenhuis in Tilburg is het een stuk minder…maken ze het daar vaker schoon of is de Tilburger anders dan de Bosschenaar? Ik denk het niet. Heb je ook wel eens in een kauwgum gegrepen die onder een stoel zat en jij die wilde aanschuiven….vies hé!

Ik moet, even tussendoor, ook altijd zo lachen als ze het ziekenhuis uitlopen (in Tilburg, Den Bosch of waar ook) ze de familie of hun geliefde op de hoogte stellen, en luidt en duidelijk geven ze hun mening over de arts…Is deze meegaand dan was het een goede, was hij of zij niet meegaand is het een minkukel die niet weet wat hij doet en we hebben natuurlijk zijn of haar opleiding betaald en zou men per direct ontslagen moeten worden. In den Bosch schelden ze wat harder dan in Tilburg maar bij beide is het duidelijk….maar dat terzijde.

terug naar de kauwgom…ik heb natuurlijk wel een oplossing…het moet verwijderd worden en bijgehouden worden… en laten we nu altijd wel asociale mensen hebben die het nodig vinden onze hulpverleners te beledigen of zelfs aan te vallen, of de verpleegkundige of artsen uit te schelden voor alles en nog wat, of zelfs bedreigen.. of die juist voor de deur hun kauwgum uit spugen…yep…oplossing gevonden…we vragen de rechters om taakstraffen daar uit te laten voeren… kauwgum steken. Ik hoop dat er nog een hoop verse bijzitten die zo lekker langzaam uitrekken en uiteindelijk ineens losschieten…liefs zo recht tegen hun neus aan… oh heerlijk leed vermaak…maar goed we kunnen ook beginnen bij onszelf…kauwgum in de prullenbak…(die staan er genoeg bij een ziekenhuis…maar niet bij de Action…)

Margriet
12 maart 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: