waarom schrijf ik blogs?

Ik heb de laatste jaren van alles meegemaakt, leuk, verdrietig, gezellig, pijnlijk, etc. In januari was ik voor een paar weken opgenomen en kon niet zo goed slapen. Ik ben toen begonnen met blogs schrijven. Gezellige blogs, serieuze blogs maar meestal met een twist, niet altijd. Het zijn zaken die me bezig houden. Tot nu toe publiceerde ik ze op Facebook en kreeg daar leuke reacties. Facebook is zo vluchtig dat ik besloten heb het wat serieuzer aan te pakken. Er wordt gefluisterd dat ik maar een boek moet uitbrengen maar dat lijkt me toch echt te hoog gegrepen… ik vind het leuk om te schrijven, alhoewel er zeker taalkundige fouten in zullen staan, een d of een t? ik weet het vaak niet. Ik heb ook nooit geleerd te ontleden dus snap er niet zoveel van…eigenlijk was ik ook beter in de wiskundig-achtige vakken…en geschiedenis… dus…als je het stoort vooral niet lezen zou ik zeggen.Ik heb namelijk geen zin meer om me daar druk om te maken…ik doe het op gevoel en zit er wel eens naast. Het is niet mijn werk (waar ik zinnen zo maakte dat er vooral geen d of t vraagstukken waren).

Ik ben begonnen met de oude blogs te plaatsen en tussendoor komen er zeker nieuwe. Het zijn zeer zeker geen wijsheden maar gewoon verhaaltjes. Ik hoor graag wat men er van vindt, maar als je dat teveel gedoe vindt, vooral niet doen.
Ik houd van vrijheid blijheid en sinds ik niet meer werk probeer ik vooral te genieten van het mooie…zoek vooral niet te ver, het is dichterbij dan je denkt heb ik ondervonden…nou ja…ik zou zeggen, veel lees plezier,

Margriet van Loon
18 juli 2018,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: