Candid Camera (verborgen camera)

Ken jij dat ook? Het gevoel dat je opgenomen wordt? Dat de situatie zo bizar is dat je denkt….Dit kan niet. Waar hangt de camera? Het overkomt me nogal eens.

Bij de koffie krijg je een koekje, die ik zelden eet, maar die ene keer dat ik het doe krijg ik de verpakking niet open. Het koekje breekt en je hebt binnen no-time een zakje kruimels. Tafelgasten gebruiken hun tanden om het koekje eruit te krijgen. Je denkt dan…Waar hangt die camera?

Laatst was de traplift stuk, ik belde daarover en de mevrouw vroeg met het voetenbankje 5 keer hard open en dicht te doen…toen dat niet hielp vroeg ze me 5 keer hard op de zitting te slaan. Ik vroeg aan haar of het soms voor Candid Camera is… ze moest er om lachen maar ik voelde me wat genomen. Mijn broer vertelde dat hij dat óók had moeten doen bij de traplift van mijn moeder.

Of herken je dat ook dat men ineens zo iets raars aan je vraagt zodat jij denkt…waar is de camera? Zo moest ik ooit voor mijn moeder een Po-stoel regelen. Valt dat nu onder de gemeente of verzekering? Ik wist het niet dus belde de gemeente, vroeg de vrouw aan mij…Hoe schrijf je Po-stoel? Ik begon nog te spellen ook..Candid Camera?

Laats was ik bij de fysiotherapeute, ze heeft humor. Ik heb lymfedrainage waardoor het vocht zeker minder wordt. Ik had dat ook tegen de endocrinoloog gezegd, maar ook gezegd dat ik het wat hocus-pocus vind, ze kneed en masseert wat en dan moet het goed zijn. De arts zei tegen mij. “Vraag niet hoe het kan maar geniet ervan”. 

Onlangs hadden we het er nog over, ook dat ik af en toe het idee heb dat er een camera of opname apparatuur aanwezig is. We kletsen namelijk nogal wat af en daar zit ook onzin bij. Hoe raar zou het zijn als dat ineens ergens te horen zou zijn. Voor de gein slaat ze na de drainage op mijn voetzolen en handpalmen…dat is nergens goed voor hoor, en ik denk….Candid Camera.

Ik heb hier een draadloze bel, nu is het zo dat ik de laatste tijd niet alleen mijn deuntje heb maar ook een hond die blaft, ik loop  (rol) naar de deur…niemand…hoe komt die hond ineens in mijn bel? Ik heb er niets aan veranderd…juist Candid Camera…dat moet wel.

Nu overkomt het me ook geregeld dat ik iets gewoon niet goed versta, soms zijn dat de raarste zinnen, ik denk dan niet, dit is zo raar ik zal het wel niet goed verstaan hebben? Nee ik kijk ze ongelooflijk aan en denk…Candid Camera. 

Volgens mij ben ik nog nooit gefopt door Candid Camera of zo, maar ik denk dat ik een gewillig slachtoffer zal zijn…. Jij ook?

Margriet

5 juli 2020

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: