Wat lacht het leven me tegemoed

Ik voel me goed. Het knallen is wel verdwenen, ik ben denk ik wel voor een vuurwerkverbod, zie meer in een mooie show van maximaal 15 minuten of zo.

Mijn huisje ziet er weer opgeruimd uit zo na de feestdagen. Gelukkig heb ik hulptroepen die me telkens helpen. Ik ken ze allemaal bij naam. Af en toe komt AH met eten, en dat wordt door een sterke man naar binnen gebracht. Heerlijk is dat. Nu had een van de hulptroepen gezegd dat bij de Action ook eten te krijgen was…Ik heb het geprobeerd, wil zeker niet verwend overkomen maar dit was echt niet lekker. Ik ben toch meer voor merk eten denk ik. Er mag gerust lekkere groente inzitten en rijst of zo, maar dan wel samen met vlees of vis… Ik weet het, ik zou dat minder moeten eten, zeker gezien het milieu en mijn omvang, maar zie mijzelf geen vegetariër worden, en al zeker geen veganist. Daar ben ik ook helemaal niet opgebouwd. Maar er mag zeker wel wat af…..

Eigenlijk voel ik me ook helemaal niet verwend of dik, ik ben zoals ik ben. Ik vind het lekker om naar buiten te gaan, maar lekker in een warme kamer vind ik ook goed. Ik ben dol op bezoek, zeker als er kinderen bij dat bezoek zitten. Kinderen begrijpen mij ook wel goed, sommige verstaan mij echt. Heerlijk is dat. zeg maar soulmates.

Ik hou van lekker eten, maar ook van eens lekker slapen en van gezelligheid.

Nog even en de deur staat weer open en kan je naar buiten wanneer je wil, heerlijk in de tuin, af en toe ruikend aan een bloem kan ik daar echt van genieten!.

Nu las ik laatst dat het goed is dat ik er ben, mensen worden rustig van me. Ze zijn minder eenzaam, als ze dat al zijn. Minder gestresst, en er schijnt een gelukshormoon actief te worden…Toch mooi meegenomen. 

Het wordt tijd , zo tegen zessen, dat ik eens ga kijken of er al eten in mijn bakje zit…..

2 gedachten over “Wat lacht het leven me tegemoed

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: