Uit de oude, doos: “ik ben een verkrachter”

Ik moet wat bekennen. Ik ben een verkrachter. Niet zomaar een,
maar een die veel geweld gebruikt. Ik ga mijn onderwerp met een mes te lijf. Ik doe er alles aan om het te verkrachten. Ik wist ook niet
dat ik dit in me had, maar sindseen week heb ik met bruut geweld mijn onderwerp verkracht.Eenmaal ben ik niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Het aardappelmeswat ik heb gebruiktheeft mijn vinger verwond.
Ik heb ook al een broodmes gebruik, wat zou dat een grote wond zijn
geweest.Ik word er stapelgek van..ik ben altijd vredelievend geweest en nu
een brutale verkrachter…en het is allemaal de schuld van een ander..
Ik hoor je denken, geen zelfreflectie, geen berouw…nee dat klopt en ik denk dat ik de toekomst nog veel meer ga verkrachten..het is de schuld van Mediq, de
organisatie die steriele medische spullen levert. Ze hebben nieuwe dozen die van mij een dozenverkrachter maken..wat ook probeer ik krijg die dozen niet open…. ik moet er messen voor gebruiken en als ik een doos open heb gekregen dan
ligt er ook een briefje in…dat ze nieuwe dozen hebben..nah dat had ik al gemerkt. Was even bang datde gebruiksaanwijzing in de doos zou zitten…ik heb de organisatie gevraagd hoe ik het beste dezedozen kan openen…ze zijn aan het nadenken…maar intussen ben ik mooi een dozenverkrachter…nooit gedacht dat ik het in mij had….93_ce33527a1949962c_1280box

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: